Ceny i rezerwacja Gwarancja najlepszej oferty Kup voucher

29 Listopad 2022

Sylwestrowe Love - Sylwester 2022/23

Sylwestrowe Love

Sylwester w Willa Port. To doskonale spędzony czas w gronie odpowiednich osób i w stosownej oprawie. Noc Sylwestrową spędzicie na parkiecie w rytmie muzyki z lat 90 – tych, serwowanej przez DJ. Czeka a Was wyjątkowa noc przy specjalnie skomponowanym, wyszukanym menu, open barze i wyśmienitej zabawie nad samym brzegiem jeziora. W objęciach ukochanej osoby czas płynie zdecydowanie lepiej. Wspólnie pożegnamy rok 2022 i przywitamy 2023 z jego obietnicą nowego, lepszego…

 

Program wieczoru:

- muzyka na żywo serwowane przez DJ’a

- bogate menu z częścią serwowaną i bufetową

- kolorowe drinki miksowane przez Barmana przez całą noc

- open bar (piwo, wino, wódka, drinki na bazie wódki, whisky Grants, soki, napoje ciepłe)

Sylwestra rozpoczynamy o godzinie 20.00 i bawimy się do godziny 03:00

Cena 499.00 / osoba/oferta bezzwrotna.

Dla zorganizowanych grup – rabat specjalny

Rezerwacje: 89 642 46 00

Podczas wieczoru do wygrania - voucher pobytowy  do: Termy Warmińskie, Hotel Willa Port ****, Trattoria La Riva

 

Menu sylwestrowe

Przystawka serwowana:

Mozzarella di Bufalla z pomidorami concasse i bazylią z grissini

 

Danie główne serwowane:

Pieczony filet sandacza z puree ziemniaczanym, zielonym groszkiem, marchewką i szparagami

 

Bufet ciepły:

Krem z pieczonych pomidorów z grzankami

Pieczony filet dorady w sosie z szyjek rakowych

Zrazy z ogórkiem marynowanym, boczkiem i cebulą

Rolada z indyka faszerowana szpinakiem i serkiem ricotta

Ravioli z borowikami i masłem truflowym

Makaron z owocami morza i parmezanem

Kasza bulgur z tofu, suszonym pomidorem i szpinakiem

Gnocchi ziemniaczane z masłem klarowanym

Ziemniaki pieczone w ziołach

 

Bufet zimny:

Sałata z krewetkami, kaparem i pomidorem koktajlowym

Bukiet sałat z szynką parmeńską, melonem i granatem

Bukiet sałat z mozzarellą, oliwkami i pomidorem koktajlowym

Tortilla z twarożkiem ziołowym

Sajgonki z warzywami i sosami

Carpaccio z buraka z serem kozim i rukolą

Ryby wędzone

Tatar ze śledzia z marynowanym ogórkiem, pieczarką i cebulą

Tortilla z kurczakiem i warzywami

Tradycyjny tatar wołowy z dodatkami

Mus z dziczyzny w volavencie z sosem żurawinowym

Rostbef wołowy z sosem tuńczykowo kaparowym

Mięsa pieczone z sosem tatarskim

Pikle, sosy, masło i pieczywo

 

Bufet słodkości

MAGIA ŚWIĄT ZOBACZ Czytaj więcej

ANDRZEJKI   Czytaj więcej

SYLWESTROWE LOVE ZOBACZ Czytaj więcej

Dołącz do nas i oszczędzaj!

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij